Finska stiftelsen har åkt

En veckas intensivt sökande efter Marcus har inte gett något resultat. Det känns tungt att säga det.

Reino har gjort ett otroligt jobb i samarbete med så många andra. Vi skulle aldrig ha kunnat få en bättre hjälp och aldrig ha mötts med så mycket respekt och engagemang av någon annan. Det är så vi försöker tänka just nu.

Idag var det hårda och kalla vindar på fjärden och arbetet pågick i ca 4 timmar. De lyckades få ner kameran, trots vinden, och kunde kontrollera några platser i fjärden. Med de förutsättningar som finns nu har vi gjort allt vi kan göra. Just nu blåser det för mycket och det är inga tendenser till höjd vattentemperatur som skulle ändra förutsättningarna för fortsatt sökande. Reino och Sinikka styrde mot Kemi älv i norra Finland där en kanotist försvunnit för en vecka sedan.

För vår del så väntar vi på stilla kvällar, med lite mer ljumma vindar, då vi kan åka ut och söka från båt på fjärden. Vi vet också att vi har otroligt många ögon med oss i sökandet. Det är så många boende kring Kågefjärden som visar sin vilja och engagemang att hjälpa oss. Ni ska veta att vi är tacksamma för att ni finns!

image58
Saknaden efter Marcus kommer alltid att vara en del av vårt liv, oavsett vad som händer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0