Marcus skulle ha varit först att gratulera

Den här dagen känns det nästan som om luften har gått ur oss. Det har varit intensiva dygn tillsammans med våra finska vänner. Visst hade vi stora förhoppningar om att hitta Marcus kropp men samtidigt visste vi att det lika gärna kunde bli så här. Det har tyvärr varit lite för kallt i vattnet för att hunden skulle kunna jobba fullt ut.

Det är mycket som kommer att hända nu framöver när det gäller aktivitet på och runt omkring havet. Båtar ska sjösättas, bryggor ska i och många flyttar ut till sina sommarställen. Det blir så många fler ögon som kan se ut på vattnet.

Här hemma har vi firat en födelsedag. Det är lillasyster Martina som fyller 17 år. Marcus skulle ha varit först att gratulera, för honom var födelsedagar mycket viktiga. Särskilt Martinas. Han missade aldrig att köpa en present till henne.



Kommentarer
Postat av: Familjen Aho

Vi vill börja och säga ett stort grattis till Martina. Vi förstår att Marcus gillade födelsedagar,att få ge presenter och överraska. Det var så gulligt när han hade köpt en present till Joel från Tailand.En röd tröja med coca-cola text,han visste hur mycket Joel gillar cola.Han har även gett han andra cola reklamgrejor att ha på sitt rum.

När han fyllde 18-år ordnade han fest för kompisarna. Dom gav honom en hamster som man kan tycka tokig present, men Marcus blev glad. Jag tror han såg omtanken bakom den. Grabbarna hade lagt ihop pengar, varit till affären och valt ut en hamster med en rolig bur, mat och leksaker.Marcus pratade ofta med Joel om den ,hur den dansat till hans musik på morgonen.Marcus hade ju till och med köpt en bok om hamstrar.

Jag tror att Macus var med igår på Martinas födelsedag, Jag tror att han alltid finns med er. Ni ska veta att vi finns och tänker på er varje dag.

Katrin Hans Joel och Alle

2008-05-14 @ 12:27:39
Postat av: margareta

De allra varmaste tankar till er i det ofattbara som har hänt..Många styrkekramar från Maggan

2008-05-14 @ 21:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0