Några kommentarer om artikeln i Norran

I lördagstidningen var det en artikel som handlade om sökandet efter Marcus. Det har gått några dagar sedan dess men vi skulle ändå vilja kommentera några saker som stod där. Ibland tar det lite tid innan saker och ting landar.

Helt lösryckt ur ett sammanhang kommer den här meningen:
"- Vi har mycket vi vill och ska göra men först ska vi hitta Marcus, säger Leif Degerman."
Ni som känner oss vet vad det handlar om, ni som inte känner oss måste ju känna er en aning förundrade. Vad är det egentligen dom vill göra?
Vi vill och vi ska, tillsammans med en grupp kunniga och intresserade personer, arbeta för säkerhet och räddning för skoteråkare. Vi har redan kontakt med några personer som ska ingå i gruppen och vi ska berätta mer om det så småningom.
Det som är viktigast för oss just nu är att hitta Marcus kropp. Det övriga arbetet kommer i andra hand. Naturligtvis.

Vi fick veta att Reino arbetade med att söka efter människor som drunknat genom en vän, Helén. Hon visste att han hade hittat en man i Norrbotten som varit försvunnen en längre tid. I Norrans artikel stod det att vi hade hittat möjligheten att få hjälp med att söka på Internet. Det hade varit svårt med tanke på de kunskaper vi har i finska.

Allt kan inte bli rätt i tidningen men visst var det ändå bra med en artikel. Kanske finns det någon annan anhörig någonstans som kan få hjälp att finna en nära och kär familjemedlem. Kunskap brukar spridas.


Det här är jaktlabradorer och inget annat. Det har våra hundkunniga vänner lärt oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0