4 augusti

Dagens datum är Marcus mormors födelsedag. Hon lever inte längre men det här är ett av många datum som inte passerar obemärkt för hennes släktingar. En dag som sticker ut lite extra i almanackan. Så kommer det alltid att vara med älskade personers födelsedagar, oavsett om de finns kvar i livet eller ej. Man minns.

Idag fick vi ett mejl från Finland. När Reino och Pirkko åkte härifrån i slutet av juni, efter en veckas sökande i Kågefjärden, var tanken att de skulle bege sig direkt till Estland. En man hade försvunnit, mest troligt var han drunknad, och de anhöriga behövde hjälp att söka efter honom.
När de var på väg ner till Estland fick de veta att det just då var svårt att ta sig fram på den lilla sjön pga mycket sjögräs. Sjögräset brukade dock lägga sig under sommaren så de önskade att Reino skulle komma lite senare. Förra veckan åkte Reino dit med hunden Sonar och de hittade den saknade mannen efter fem minuters sökande. Detta trots att andra sökt i området under de veckor som gått.

Ni som bidragit på olika sätt (nyckelringar, gåvor mm) till Marcus minnesfond har också varit med och bidragit till att Reinos resa till uppdraget i Estland kunde bli av.
Nästa vecka kommer nästa sändning av nyckelringar. Beställ gärna!
[email protected]


4 augusti 2009

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej! Vi skulle vilja beställa två nyckelringar. Ska vi sätta in pengarna på nåt konto, eller kan vi betala till er? Tråkigt att läsa om eran katt. Den borde fått leva många år till/kram Monica

2009-08-08 @ 00:16:24
Postat av: Ingrid

Hej Monica!

Förhoppningsvis så kommer det nya nyckelringar nu i veckan från Finland. Jag hör av mig när de har kommit så kan du sätta in på fonden (PG 1510931-7) då du fått dem.

Det var väldigt sorgligt med vår katt. Vi behövde detta kramdjur. Nu ligger han istället begraven vid en björk nere på stranden. I allafall en vacker plats.

Kram från oss till er!!

Ingrid

2009-08-10 @ 20:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0