25 februari

Det är annorlunda nu när vi hör en nyhet på radio eller ser en rubrik i tidningen som handlar om en yngre person som är död eller försvunnen. Numera stannar händelsen kvar i tankarna lång tid och blir inte bara en rubrik.

Utanför Ludvika letar man efter den försvunne Jimmy Bäckman som misstänks ligga död i en tjärn. I morgon ska de leta vidare genom att tina upp isen där de tror att han finns. Du kan läsa mer om detta på den här länken. Hoppas verkligen att de lyckas hitta honom.

För vår del är det dags att skicka in nästa ansökan om dödförklaring eftersom vi aldrig hittade Marcus kropp. Undrar hur ansökan tas emot den här gången.

Vi har kommit överens med Reino från den finska stiftelsen om att det fortsatta sökandet kommer att bli när det är öppet vatten. Just nu är isarna i området mycket tjocka och snötäcket rejält så ett arbete från isen skulle vara mer slitsamt än det skulle vara effektivt.


Ett skoterspår på Kågefjärden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Precis så tänker jag med. Det finns alltid en människa bakom rubriken, ofta fler.



Har bott i Ludvika, badat i den aktuella sjön, och hoppas verkligen att de hittar det de söker.



Detsamma för er den dag då ni återupptar sökandet efter Marcus. Kan föreställa mig att det är en svår tid just nu, men kanske aldrig riktigt förstå. Dock massor av empati via sajber =)



Kram Viktoria

2009-02-26 @ 17:07:17
URL: http://tojjan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0