7 juni

Här kommer några bilder som visar hur snabbt förändringar kan gå när det gäller årstider. Bilderna är tagna den 7 april, 7 maj och 7 juni med samma motiv. På två månader har vintern förvandlats till sommar. Det går fort med förändringar i naturen, särskilt här uppe i norr.

Det kan kännas lika obegripligt allt som hänt under de senaste året och månaderna. Kameran är bra att ha för att senare kunna se vad som faktiskt har hänt. En del av bilderna får vi nog titta på många gånger innan det går att förstå fullt ut.

Det allra mest värdefulla vi har är alla bilder på vår Marcus. De är en ovärderlig skatt. När vi tog alla  dessa bilder hade vi inte aning hur fort den förändringen skulle ske, från en alldeles vanlig vardag till något som ingen vill uppleva. Det kan låta uttjatat, men nog är det viktigt, att fånga dagen och se tjusningen som finns just idag.


7 april


7 maj


7 juni 

Kommentarer
Postat av: Mari

Så sant..o så viktigt..leva för dagen o ta vara på de gåvor vi fått..även om de bara är till låns för en tid..en alldeles för kort tid i vissa fall.

Kramar/Mari

2009-06-11 @ 00:12:23
URL: http://mari.burstrom.be

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0