Snart kommer kustbevakningen

Det är svårt att få tankarna någon annanstans än mot det faktum att snart kommer kustbevakningen och letar på det aktuella området i Kågefjärden. De ska komma nu på onsdag.
Det är deras ROV, robot med sonar och kamera, som är den tekniska utrustning som är nödvändig att ha för att leta i vatten med dålig sikt.
Kustbevakningen har under veckan som gått letat efter, och hittat, en man som drunknat utanför Ullånger i Västernorrland. De sökte där från tisdag till och med söndag.

När vi läser kommentarer här i bloggen, när vi känner allt äkta stöd från alla privatpersoner och alla vänner, så förstår vi att det är allt detta stöd som gör att vi klarar av att möta varje ny dag.
Ni är hundratals läsare av den här bloggen och det ger oss känslan av att vi absolut inte är ensamma. För ensam är inte stark.


Rosen är till alla vänner, släktingar, läsare och alla andra omtänksamma människor. Det är ni som ger oss styrkan!

Kommentarer
Postat av: Elin A

Hoppas det går bra på onsdag, ska tänka på er då! Log när jag läste om dom små hamstrarna som ökat sin familj. Många varma kramar Elin.

2008-06-30 @ 12:43:55
Postat av: Elin

Jag läste just på norran, jag hoppas verkligen för allas skull och mest för er familjen Degarman att man nu hittar honom.

2008-06-30 @ 14:10:14
Postat av: Mamma Cine

Tänker på er varje dag och hoppas.....

Kramar Cine

2008-06-30 @ 22:19:51
Postat av: sara

Detta klarar ni med allt stöd ni får, nu får jag här hemma och på jobbet och håller tummarna att ni hittar marcus :)

2008-07-01 @ 23:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0