Tisdag em

Arbetet har pågått sedan i morse en bit ut till havs. Den lugna och soliga morgonen byttes till åskväder och blåst senare under dagen. Om det lugnar sig i kväll så ger de kanske sig ut på en ny tur. Som vanligt får vädret styra en del. Om prognosen håller ser resten av veckan ut att bli fin och vindarna svaga. Det skulle betyda bra förutsättningar för sökandet.


Reino, Leif och hunden Sonar tillbaka efter första turen. Dykarna Andreas och Mikael har också anslutit.


Kommentarer
Postat av: Mamma Cine

Hej Ingrid

Nästa gång ni kör förbi Växjö så får ni gärna pausa en stund hos oss!!! Säg bara till....Ni kanske hälsar på moster snart igen...

Tänker lite extra på er dessa dagar när sökandet pågår. Har ju aldrig träffat er eller Marcus, men det känns som det ändå.

Jag skriver ju ofta att jag vill veta var Eric är...Ni måste ju undra i dubbel bemärkelse...Så svårt att förstå den stress ni är i.

Massor med styrkekramar från en väldigt trött och ledsen mamma idag....<3<3

2009-06-23 @ 19:30:50
URL: http://tillminneavericlind.dinstudio.se
Postat av: Ingrid

Hej Cine!

Vi skulle gärna stannat längre i Växjö men Sverige är långt och tiden var knapp den här gången. Vi visste att Reino påbörjat sin resa upp genom Finland.

Det känns som om jag har träffat er också, även fast det inte har skett. Det är nog så att den upplevelse vi har haft, och alltid kommer att ha, i och med att vi förlorat våra söner förenar på ett annat sätt än vardagliga möten gör. Jag kan känna igen mig i så många av dina tankar som du skriver om.

Kramar från Ingrid som hoppas du kan hitta energi och glädje då och då när sommaren bjudit på vila

2009-06-24 @ 08:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0