En personlig hälsning



Om du vill skriva en personlig hälsning till Marcus kan du göra det under det här inlägget.

Klicka på "Kommentar" här under och skriv det du vill säga. Du kan vara anonym om du vill, men du får naturligtvis skriva ditt namn om du önskar det.

Det kan dröja ett tag innan kommentarerna syns i bloggen eftersom de först ska godkännas.

Kommentarer
Postat av: L.

Vi föddes samma brinnande natt här i Skellefteå enda skillnaden är att vi föddes på olika sidor av tolvslaget den natten. Tyvärr är det allt jag kan säga om oss. För jag hade aldrig turen att lära känna dig. Jag har flera nära kompisar som kände dig och jag vet att du var en väldigt fin person som spred glädje omkring dig och att alla saknar dig. Jag vet inte hur många jag gråtit sen ditt försvinnande bara för att jag suttit med mina vänner som kände dig samtidigt som vi har haft tankarna hos din familj.
Jag önskar att jag kunde säga mer om oss än att vi var BB-kompisar. Vi kommer säkert ses nån gång. På en bättre plats. Vila i fri Marcus.

2008-03-22 @ 19:50:52
Postat av: J.

Du var den gladaste personen jag nånsin lärt känna, det ska du ha klart för dig Marcus. Jag saknar dig så otroligt mycket & det är vi många som gör. Önskar så innerligt att dendär kvällen i Januari kan göras ogjord & att allt vore som vanligt just nu, men nu går ju inte det. Hoppas vi ses nån gång igen åtminstone & jag hoppas & tror att du ser hur mycket alla här nere verkligen bryr sig om dig.

Vila i frid Marcus

2008-03-23 @ 14:54:08
Postat av: Annaa

Hälsning till dina otroliga föräldrar!
Jag tycker dina föräldrar har varit så otroligt starka under allt som hänt, Så vänliga, så otroligt underbara människor! Jag hoppas även dom kan gå vidare & veta att du alltid kommer vara vid deras sida på ett eller annat sätt.

Markus du är saknad av så otroligt många & jag förstår varför du var så otroligt stolt över dina föräldrar.

2008-03-23 @ 15:27:48
Postat av: S.

Jag kan inte säga annat än, Vila i frid marcus. Jag stod inte nära dig, jag kände inte dig. Men jag känner folk som kännde dig, och ärligt talat så tappar jag talförmågan. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill hjälpa till, jag vill att allt ska vara som innan detta hände. Inte för min skull, utan för alla andras. Jag tycker ni är så jävla duktiga och starka, att ni ens orkar hålla huvudet högt. Jag är riktigt stolt över er! Det hade marcus också varit, det vet jag. Jag beklagar verkligen.

2008-03-23 @ 16:41:14
Postat av: S.

Vila i frid Marcus, du ska veta att din familj och dina vänner är så starka som kan ta sig igenom det här. Det stämmer det som föregående talare säger (S.) att man vill hjälpa till, man tappa talförmågan, det gör man verkligen!
Hoppas för allas bästa och för ditt bästa att dom hittar dig snart!

vila i frid marcus! Hoppas att du har det bra där uppe!

2008-03-24 @ 20:56:18
Postat av: N

Jag kände dig inte, men några av mina kompisar gjorde, och bara att få veta vad som hänt, det skär. verkligen. Allt jag kan göra är att hålla tummarna för att dom ska hitta dig snart.
Din familj är hur starka som helst.

Vila I frid, Marcus!

2008-03-24 @ 22:09:52
Postat av: I

Världens bästa person på alla sätt och vis. En person man alltid såg upp till då det gällde skolan och den sociala biten. Alltid shysst och go på alla sätt!

Jag saknar dig mer och mer för varje dag.

Vila i frid, vännen!

2008-03-25 @ 00:45:58
Postat av: M

Jag saknar dig och ditt skratt, ditt varma leende.
Tack för tiden vi fick ha dig. Och tack för alla minnen som fortfarande finns kvar och som aldrig försvinner.

Vila i frid! - "Här finns du kvar"

Till Marcus familj:
Jag tänker på er, går inte en timme utan att en tanke faller till er. Ni är så starka.

2008-03-25 @ 13:42:35
Postat av: L.

Vi alla saknar dig Marcus, det svider att se bilder på dig. För vi vet att vi aldrig mer kommer se ditt vackra leende igen, vila i frid vännen.

2008-03-25 @ 14:46:51
Postat av: M

Jag älskar dig fortfarande, och det kommer jag alltid att göra. det gör ont när man hör folk prata om dig och det tar ännu mer på att bara tänka på det som vi hade tillsammans. Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta, och jag tänker på dig, dag ut och dag in. Att bara se dig le, kunde en gång få mig att skratta av lycka. Men att se dig le nu, på bild, får mig att gråta, även av lycka, lycka att jag fått chansen att lära känna en så vacker och underbar person som dig marcus.

till marcus familj: jag ser upp till er eftersom ni är så starka. Vi kommer aldrig kunna förstå hur ni har det.. förlåt för jag inte kan göra mer.

vila i frid, älskade marcus.

2008-03-25 @ 23:10:04
Postat av: O

Du var en stjärna!

Vi ses, det är jag säker på!

2008-03-29 @ 01:28:26
Postat av: T

jag kände dig inte marcus, men jag vet att du va en stor del av min kusins liv. eller egentligen i båda mina kusiners. Jag har hört mke om dig, och det tar ont att veta att du nu är borta. För jag ser i mina kusiner väldigt ofta hur mke dom saknar dig. jag förstår att du berörde många människor i ditt liv, och jag tvekar inte en sekund på att du var bland dom mest omtyckta!
Vila i frid marcus

Till er i familjen, det är så svårt som utomstående att förstå hur tufft ni har det nu. Så därför finner jag inga ord. Ta hand om er...

2008-04-03 @ 22:58:11
Postat av: Här finns du kvar.

den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

jag saknar dig marcus. så mycket.
att bara springa förbi varandra på stan igen, prata lite och sen säga "vi ses". det sa vi senast. när ses vi?
en jättekram, kanske världens största, till dig marcus för du kom och gjorde allt så mycket bättre! jag är så glad och tacksam för det.

och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat

kom änglar

vila i frid vännen.

2008-04-03 @ 23:58:28
Postat av: S

Här, i den stilla gryningen
Kan jag känna, allting andas
igen
Dom tunga molnen, drev
iväg med vindarna
Inga tårar ifrån himlen
blir till regn
Vi hör orden i en sång, som
finns kvar här i våra hjärtan
Nu, i lugnet efter storm

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men han lämnade sitt leende
på vår jord,
Som en sol som värmer oss
Och som himmels stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets
skeende - med en tro:
Kärleken är...

Vila i frid!

2008-04-07 @ 01:25:03
Postat av: Linnea r

hej marcus!
jag har suttit här ett tag och funderat på vad jag ska skriva. Det är så svårt att skriva känslor, det går som inte att berskriva med ord hur mycket jag saknar dig (inte bara ag utan också dina vänner/familj). Som sagt; det är svårt att skrva hur man känner..

men hur som helst så saknar jag dig jättemkt, varje gång jag lyssnar på en lwlåt tänker jag på dig! Nu ska jag käka lunch.

pusspåre!
/linnea :)

2008-04-08 @ 13:05:56
Postat av: Stina P

Jag kände dej inte men vet att du vakar över dina vänner och din familj natt som dag du är en ängel som inte försviner ur deras hjärtan vila i frid och vi vet att du vänntar på oss när tiden är ine

2008-04-10 @ 09:38:06
Postat av: E

Hej Marcus! Nu har du varit borta ett bra bra tag, men endå kommer tanken på dig tillbaks varje dag. Det visar verkligen vilka djupa spår du lämnade efter dig, jag tror att vi som fick lära känna dig aldrig kommer riktigt släppa det här, det kom ju så plötsligt. Vi är så många som saknar dig och tänker på dig, men allt det här behöver jag inte ens berätta det vet du nog själv, du sitter säkert och tittar ner på oss allihop nu. Det är så svårt att läsa i den här bloggen, när man läser vad dina föräldrar har skrivit, alla bilder på dig och alla kommentarer. Allt är så fint! Tänk så mycket bra du hann göra, för så många, på så kort tid!

Vila i frid Marcus! :)

2008-04-10 @ 19:49:50
Postat av: I.

Jag kände inte Dig, visste egentligen inte vem Du var.. Men ändå har ingen annan fått mig att tänka på livet så mycket som Du. Nu uppskattar jag livet och lever för varje dag, för jag vet att det kan ta slut på de mest oväntade och grymmaste sätt. Tack Marcus och vila i frid!

2008-04-11 @ 11:36:40
Postat av: b

Att en så nära vän, så fort kan försvinna finns inte i tanken.
Det går inte att förstå det, man vill inte förstå det!

Jag önskar att du tittar ner på oss ibland marcus, Du skulle vara så stolt över "grabbarna" och din familj, dom är så starka!
Det går inte en dag utan att vi tänker på dig... du är vår bästa vän, och det kommer du alltid att vara !
Jag önskar att jag fick en chans till att säga till dig hur bra du var. Det var Du som spred all glädje till oss, det var Du som lärde oss saker som ingen annan kunde och det var Du som fick oss att må så bra!

Tack Marcus för den tid vi fick med dig ! Varenda minut var guld värd!

Till Ingrid, Leif och Martina,
Tack för att ni är dem ni är!

"Man vet inte vad man har, förän man har förlorat det"

2008-04-13 @ 13:37:10
Postat av: *

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har fortfarande inte förstått. Jag kommer nog inte tro på det förrän du hittas. Det är så otroligt overkligt. Dagis, grundskola och högstadiet tillsammans. Gymnasiet gick vi skilda vägar, men det hindrade inte oss från att prata och höra av varandra. Vars är du vännen? Bara ett litet tecken, snälla..
Sedan du försvann tror jag att hela skellefteå fått sig en tankeställare och håller efter sina vänner bättre. Det har i alla fall jag.

När jag såg din Mer burk på minnesstunden brast det bara. Minns så väl hur du kämpade med den och hur nöjd du var när den äntligen var klar! Mer och Mentos, det hade du jämt. Jag stod dig inte närmast men ändå är det så jobbigt. Vill inte ens föreställa mig hur tungt det är för dina allra närmasta vänner & din familj, främst då din lillasyster Martina, eftersom jag själv är lillasyster i min familj. Skulle min bror försvinna, nä fyfan vill inte ens tänka tanken..
Ger min största medtanke till er, Leif Ingrid och Martina. Jag hade aldrig kunnat vara så stark som ni är, helt otroligt! Marcus är garanterat ännu mera stolt över er nu än vad han var förr! Fortsätt kämpa! Kram..

2008-04-14 @ 18:24:17
Postat av: Nathalie

Hej Marcus! Man vet som inte riktigt vad man ska skriva, det är så mycket i huvudet på en, på samma gång. Jag hoppas du ser hur många som skriver saker till dig, hur många som var på den allra finaste minnesstunden som var för dig och även hur många som saknar och älskar dig.
Visst, vi var inte tighta. Vi gick på dagis tillsammans (det finns en bild på som jag tittar på dagligen) & sen har vi gått parallellklass från klass 1 till 6. Sen började du på Norrhammar & jag på Freja. Men eftersom Joel & Robert umgicks med dig så mycket så träffades vi jätteofta, vilket jag verkligen tyckte om eftersom du alltid fick en på toppenhumör. Så många gånger ni har drivit mig till vansinne genom att komma hem till mig när jag verkligen inte hade tid. Det är inte sånt jag ska ångra, att jag har varit arg dom få gångerna, utan jag är så otroligt glad över att ha känt dig, att få dela så pass mycket med dig! Du är och var en förebild för otroligt många och vi förstår nu, vart du fått allting ifrån. Dina föräldrar är helt outstanding. Det går inte förklara med ord.

Till Leif Ingrid & Martina, som dom flesta säger & skriver; ni är så otroligt starka. Allt ni har gjort, sagt, skrivit. Jag vet att ni är stolta över Marcus. Och nu förstår jag verkligen att han är stolt över er! Ge aldrig upp.

2008-04-16 @ 19:13:21
Postat av: R

"Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart, always

Heaven is a place nearby.."

2008-04-17 @ 19:35:39
Postat av: **

Vila i frid Marcus. Kände dig aldrig men har själv kört skoter där du försvann. Det är så hemskt när någon rycks ifrån oss för tidigt. Hoppas du har det bra där du är, sov gott!

2008-04-19 @ 14:54:03
Postat av: i

jag saknar dig.
längtar.

2008-05-01 @ 23:27:21
Postat av: J

Kära Marcus. Jag kände dig inte men jag vill berätta för din familj och för dig en sak som jag alltid tänker på. Det är att när jag på något vis åker förbi kågefjärden som jag väldigt ofta gör så kollar jag på mot vattnet och tänker för mig själv " Där är han, jag vet det. Det är Marcus jag ser på, han kommer snart upp och ler, det där leendet han har på alla bilder jag sett på honom." när jag väl kört förbi så tänker jag på din familj. De är så otroligt starka!. Marcus, jag är säker på att vi en dag kommer att ses. Det vet jag, det hoppas jag, vart det är är vi ses så gör vi det.Vila i Frid, Jag tänker på dig : )

Till Marcus failj: Jag har läst igenom allt ni skrivit på denna hemsida, under ögonen svider tårar som sedan kommer varma ut på min kind. Varje gång.. Kämpa på, jag tänker på er, mycket ofta.

2008-05-03 @ 23:07:16
Postat av: Petra

Vila i frid mascus.
Julia kommer nog ta hand om dig däruppe.

Ännu en som lämnade jordens grymma yta,
ni förtjänade helt enkelt något bättre

2008-05-06 @ 11:47:07
Postat av: Familjen Avander

En klump i halsen, det svider i hjärtat. Man kan nog aldrig riktigt förstå hur det ska kännas att förlora sitt barn. Ett barn som är så fullkomligt och fantastiskt, som bara på en dag inte får vara kvar med er längre. Hur tar man sig igenom en sån händelse? Jag beundrar er verkligen. Ordet varför, måste få en helt annan betydelse. En känsla av ilska, matthet, sorg, och hopplöshet..
Att orka stiga upp varje morgon, och se hur världen fortsätter att vara som tidigare, trafiken är igång, folk går till sina jobb, klockan fortsätter att gå, fastän allt detta för er bara stannade helt plötsligt.
Att sörja handlar inte bara om tankarna hur han var som stor, det handlar om hela hans liv. Som nybliven mamma kan jag tänka mig att ni sörjer honom från det han föddes, och hela hans uppväxtår. Alla fina minnen...
Ingrid är min dotters fröken, och vi är hela familjen med er i er sorg. Det är som Evelina sa häromveckan;
- Ingrid är på skolan, men hon har det jobbigt. Det är så synd om henne...

/Familjen Avander
Norra Bergfors

2008-05-12 @ 12:42:02
Postat av: Anonym

Då jag fick höra att du var försvunnen så fick jag en stor klump i halsen jag kände inte dig men endå.

det är fortfarande svårt att inse att du är borta men jag vet att du har det bra där du är nu.

jag tycker så synd om martina som förlorade sin bror. jag tänker själv på om min storebror skulle försvinna jag skulle inte orka lava längre han är min bästa vän det tror ja marcus var för martina också pussar och kramar till familjen degerman hoppas att dom hittar han snart!

2008-05-17 @ 18:39:56
Postat av: L.

Jag vet inte vad jag ska säga.

Bara att jag saknar dig.

Jag fäller tårar när jag läser allting, jag får tårar i mina ögon när jag tänker på dig.

Jag ryser i hela kroppen marcus.



Direkt dom kom till mig på skolan och sa att du var försvunnen, kom klumpen i magen, tårarna vällde.

Nått sånt kan bara inte hända.



Jag saknar dig. <3

2008-05-18 @ 19:20:56
Postat av: sofia

jag har aldrig träffat dig, aldrig pratat med dig, jag visste inte ens om att du fanns innan jag hittade den här bloggen. jag förstår att du var en helt fantastisk människa, och när jag läste om att du gav det sista i din resekassa till behövande, då föll en tår ner för min kind. Du påminner mig om en av mina vänner, som jag hade lyckan att känna i 12 år. Han var också en helt fantastisk människa som gjorde alla omkring honom lyckliga. Han gick bort för två månader sen. Jag ställer mig ofta frågan varför, varför måste dom mest fantastiska människor stiga upp i himmelen så tidigt? Jag tror att du har förändrat många människors liv, gjort dom till bättre människor. Vila i frid, jag förstår att du är väldigt saknad av många.

2008-06-06 @ 01:59:49
Postat av: Emmy

Hejsan , jag hoppas att allt blir bra man börjar ju gråta direkt man läser om det :'(

jag hoppas att allt blir bra,för föräldrarna

och Marcus Rest i pease!





2008-06-10 @ 11:57:00
Postat av: Frida edström

När jag läser den här bloggen så blir jag alldeles tårögd. Du verkade vara en helt underbar människa, din familj/vänner hade tur som lärde känna dig kan jag tro. Jag har aldrig sett, pratat eller vetat vem du var innan jag läste den här bloggen. När man har läst den är det som om man redan känner dig. Du sitter säkert där uppe och tittar ner på dina nära och kära.



-Det är bättre att ha älskat och förlorat

än att aldrig ha älskat.



Vila i frid marcus.

2008-07-16 @ 05:59:14
URL: http://fridaed.blogg.se/
Postat av: Emmaa

Hej Markus!

Jag tror du är där ute.Med kanske minnesförlust,men då borde ju ngn säga till.

Men jag stöttar er i din familj.

att du bara försvann måste ju vara hemskt.

Jag har läst Julias blogg om detta,och mår dåligt av det.

Han finns där ute!

Kram Emma

2008-07-24 @ 23:13:28
URL: http://emmaasvaard.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas att du sover ifred

2008-09-23 @ 21:03:07
Postat av: 3

första gången jag blivit gråtfärdig över en person jag inte kände, att se hur mycket alla bryr sig visar vilken sorts människa han var.

2008-10-16 @ 20:20:39
Postat av: julia

Jag är väldigt ledsen för eran skull.

Jag hade Ingrid som förskolelärare och jag gillade henne väldigt mycke. Så jag är väldigt ledsen för din skull. Du var en väldigt bra person. Och jag förstår att du är ledsen. Jag vill tacka dej för att du va så bra och snäll. Jag hoppas att ni hittar de ni söker. Jag vill hemskt gärna hälsa på dej uppe på lejonström! Saknar dej! och lycka till!

2008-11-05 @ 22:38:20
Postat av: Anonym

Jag vill skicka en styrkekram till er föräldrar och anhöriga och jag hoppas eran son får vila i frid.

2009-01-02 @ 01:40:41
Postat av: lotta

hejsan

jag tänker på marcus och även föräldrarna varje dag tycker synd om er....vi passerar kåge varje dag då vi far till jobbet och då vi passerar kåge går tankarna till er. Har en kusin som körde ihjäl sig på skoter i februari 2008 i burträsk han var åxå ung endast 35 år......så jag hoppas att ni ska få hitta marcus så ni får ett slut på ert plågande att inte veta var han är och en grav att gå till håller tummar och allt som bara går att hålla att ni ska få hitta han

många kramar och lyckoönskningar till er...kram

2009-04-03 @ 09:49:01
URL: http://lotta78.bloggagratis.se
Postat av: Victor H

Hej degermans

Här sitter jag nu.. har funderat länge på vad jag ska skriva, Jag känner ibland att.. jag kanske gjorde fel som flyttade, jag kanske borde ha stannat kvar, och funnits mer till hands än jag gör nu, men jag inser också att Marcus förmodligen hellre hade velat att jag skulle göra något när jag väl fick chansen.

Jag minns att han sa grattis när jag sa att jag hade kommit in på gymnasiet här nere.

Jag saknar honom verkligen, och Jag försöker hela tiden tänka på hur ni har det.



Vila i frid Min vän.

2009-05-05 @ 16:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0