8 januari

För ett år sedan traskade vi runt i vår vardag och hade inte en tanke på att den skulle te sig på annat sätt än som vi planerade att den skulle vara. För ett år sedan fanns knappt ordet död och sorg bland Marcus och hans kompisar. Det var liksom inte med på världskartan. Terminen skulle börja om, resor planerades och allt skulle vara som vanligt. Naturligtvis.

Livet slog helt plötsligt om, en helomvändning, där kaos och förtvivlan avlöste varandra. Allt var upp och ner för många av oss. Det var svårt att känna igen sig själv.

Vi har fått acceptera vad som hänt. Men det innebär inte att vi godtar att Marcus förolyckades, ingen 18-åring ska behöva lämna livet på jorden. Vi har fått acceptera och lära oss att leva våra liv på ett annorlunda sätt.

Kanske har vi också fått lära oss mer om att leva i nuet, att njuta av den stunden vi har just nu. Det låter så enkelt men det är faktiskt ganska svårt...


Det har varit rejält kallt under januaris första del, -16 idag. Mycket kyla men lite is på havsvikarna. Vi får se hur det går med islyktan.

Kommentarer
Postat av: S.

Den 20 Januari 2008 så vändes hella livet upp-och-ner för många av oss, de kommer aldrig mer bli sig likt att komma hem till er att åka till fjällen osv inget alls, men något jag lärt mig är att verkligen ta vara på dagarna, att njuta av livet!

Inget är längre självklart.

2009-01-09 @ 00:37:13
Postat av: Anonym

Ni är fantastiska. Så oerhört starka och bra. Tack för att ni finns.

2009-01-15 @ 19:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0