23 mars

I slutet av den här veckan ska vår ansökan om dödförklaring behandlas av den nämnd som arbetar tillsammans med Skatteverket i Solna. Det var med stolthet som de presenterade namnen på personerna i denna nämnd för oss.

Det känns inte så viktigt vad personerna heter eller vad de gjort tidigare i sina yrkesliv. Det viktiga är att de tar sig tid för vår ansökan och sätter sig in i vad det handlar om. Att de kan se till situationen och ha förståelse för händelsen den 20 januari 2008.

Förra veckan fick Marcus det orangea kuvertet om vilken pension han har jobbat ihop, erbjudande om studentfotografering och ett brev från banken. Ett beslut om dödförklaring av Skatteverket skulle åtminstone sätta stopp för en del av postleveranserna.


Några kalla nätter har gjort isbanan på Kågefjärden åkbar igen. Fysisk aktivitet och fånga dagen!

Kommentarer
Postat av: Tojjan

Skriver det igen, måtte personerna med möjlighet att hjälpa er inse situationens allvar och behandla ansökan och er med stor respekt. Allt annat är omänskligt.



Vet precis hur det där med post som kommer känns. I början tog vi det som ett bevis på att vår anhörig funnits och levat, men efter ett tag blev det smärtsamt och nästan kränkande. Att ni får förfrågningar om exempelvis studentfotografering får det att skaka till inombords. jag vet att ni är starka, men ibland kan det bara bli för mycket. Jag vet.



Massor av energi via sajber, och kram till er!

//Viktoria

2009-03-24 @ 10:32:49
URL: http://tojjan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0