5 maj

Nu har vinterns islock släppt sitt grepp över Kågefjärden och det ligger bara issörja kvar i de inre vikarna. Vi har varit där ute och plockat ihop lyktor, gravljus och blommor från vinterns alla besök. Nu lämnas plats för sommarsäsongen och båtlivet i hamnen. Det är vintern som är vår tid där. Då båtlivet står stilla.

Var går man nu då, när behovet av att visa sin omtanke och sorg kommer till en? Det finns många svar på den frågan. Ett svar är havet, det hav som vår Marcus älskade och som omsluter hela jorden. Naturen överhuvudtaget känns väldigt nära och fyller på med nytt hopp, särskilt så här på våren.

Ibland kommer också andra gåvor, som t ex ett e-postmeddelande jag fick igår kväll: "Tell his mother that she can stop worring about him, he is alright and having fun! He's now flying with the Angels. I know his mother believes in Angels."

Omtänksamhet är nog det mest fantastiska som finns!


Isen har släppt och sommarsäsongen står redo.

Tänd gärna ett ljus igen i vår ljusgrupp! Klicka på  Tänd ett ljus

Kommentarer
Postat av: Annica

Vilket fint meddelande:)

2010-05-05 @ 20:51:43
Postat av: Ingrid

Visst var det! Det fanns en liten fortsättning på det också men det behåller jag alldeles själv :) Lite kul att det var Terry Evans som skickade det via en ung tjej här i Skellefteå.Det som är gott gör gott!

2010-05-06 @ 22:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0