Ljus i Allhelgonahelgen

Den här helgen tänker vi tankar om de som lämnat oss. De människor vi saknar, älskar och som alltid kommer att finnas levande i minnet så länge vi finns här. Det känns tillåtande och viktigt med den här högtiden. Vi människor behöver den.

Igår kväll åkte vi ut till Kåge hamn och tände några ljus och marschaller längst ute på kajen. Vattnet är fortfarande öppet och lågorna speglades i det lugna vattnet. Det kändes också varmt att det redan brann en låga då vi kom, en känsla av omtänksamhet.

Vi skickade iväg två Khom Loy-lyktor. Den ena dalade först ner mot vattenytan innan den ändrade kurs och styrde upp mot himlen. Det blev en vacker minnesbild att ta med sig.


Fredag kväll ute i Kåge hamn då vi tänder lyktorna som ska skickas mot skyn.

Tänd gärna ett ljus igen i vår ljusgrupp! Klicka på  Tänd ett ljus

Kommentarer
Postat av: Elin A

Tänker på er! Vad fint ni måste ha gjort det nere vid vattnet. Synd att avståndet är så långt annars hade jag också kommit och tänt en marchall.

Men ett ljus blev det till Marcus och ett till lilla Moa som vi tände i ett kapell i Malmö när vi besökte graven där mina farföräldrar ligger.

Många varma kramar till er!

2010-11-07 @ 21:45:31
Postat av: Ingrid

Det betyder inget att det är ett långt avstånd då ljusen tänds Elin. Så fint att det fick lysa ljus ända nere i Malmö för vår Marcus och för lilla Moa!

Kram till dig!!

2010-11-08 @ 17:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0