17 januari

Fysisk aktivitet och samtidigt ge sig ut och prova något nytt under kunnig ledning. Vi har åkt långfärdsskridskor på Kågefjärden idag. Det är vad vi har vågat oss på nu när kylan släppt greppet och det bara är några få minusgrader. Per Landström, Friluftsfrämjandet, var ledare för gruppen och hade god koll på isförhållandena.


Det känns märkligt att var på Kågefjärdens is. Men det här är kanske ett sätt att komma överens med is och hav igen. Att även se möjligheter.


I morgon bygger vi islykta längre in i fjärden på den plats där vi hittade Marcus skoter. Den 20 januari närmar sig och mycket av tankarna finns där.


Hit men inte längre. Ute vid Bergskäret tar isen slut och det är stråk av öppet vatten. Den is vi åkte på var 10 cm tjock.


Mörkret kommer tidigt och vid 2-tiden börjar solen dala. Ändå märks det att blir ljusare för varje dag som går.


Kommentarer
Postat av: Anonym

de värmer i hjärtat att se att ni verkligen försöker göra nånting bra av den här situationen och att ni fortfarande har en sympatisk syn på livet trots denna traumatiska period. Inte många skulle klara av det. Men ni har verkligen gjort det. Och det faktum att ni fortfarande känner hoppfullhet över livet och över letandet efter marcus. Jag hoppas verkligen att de kommer hitta honom, och att han en dag kommer få den begravning som han förtjänar.

2009-01-18 @ 01:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0