Marcus födelsedag

Det här kommer alltid att vara en speciell dag, Marcus födelsedag. Det är hans födelsedag men kan man säga att han fyller år? Vad svårt det blir, hur man ska säga och vad man ska göra. Kan man fira?

Det är skönt med ungdomar som är så direkta i sina tankar och så handlingskraftiga. Lillasyster Martina föreslog att vi ska baka en tårta idag. Då gör vi det, äter tårta och åker sedan ut i kväll vid sjutiden och tänder marschaller och ljus vid Kågefjärden. Tack för ditt förslag Martina, vi visste inte hur man gör.

Isen ute vid Kåge hamn är ca 30 cm tjock, lite flödvatten närmast land bara. Bäst att ta stövlar och isdubbar förstås.

Förra året hade Marcus sin 18-årsfest här hemma i huset. När vi kom hem på natten möttes vi av snöänglar ute på tomten och inne satt ett helt gäng grabbar kring en hamsterbur. De hade skruvat ner musiken så att inte hamstern skulle bli rädd. Vi blev ganska förvånade, vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.


17-årsdagen, för två år sedan. Presentpengar i Bath.


Valet av födelsedagsmiddag var självklart, sushi.

Kommentarer
Postat av: Elin A

Grattis till dig Marcus på din födelsedag som du säkert firar på din nya plats! Många varma kramar till dig och din familj som saknar dig så.

2009-01-11 @ 22:09:14
Postat av: Anna-Lena Furberg

Ett år sedan vi uppvaktade Marcus och önskade honom lycka till in i vuxenlivet. Det känns väldigt märkligt och fortfarande ofattbart att Marcus inte längre finns. Vi tänker på er extra mycket idag. Jag tycker att Martina hade en väldigt god ide´. Kram från Anna-Lena o Bertil

2009-01-11 @ 22:57:51
Postat av: S.

Grattis på födelsedagen Marcus.



P.s Tårtan vad jätte god :)

2009-01-11 @ 23:08:35
URL: http://sannahedstrom.blogg.se/
Postat av: Tojjan

Klok Lillasyster, kloka Föräldrar! Er gemensamma styrka når ut genom sajberrymden!



Kramar Viktoria

2009-01-12 @ 14:16:27
URL: http://tojjan.blogspot.com
Postat av: Ylva

Hej, jag tror inte jag har kommenterat er blogg förut, men jag läser den ofta. Vi förlorade också en tonårspojke 2008. I september skulle han ha fyllt 17, vi bjöd hem alla hans kompisar på fika och det kom hur många som helst. Det var ett fint stöd. Tänker på er extra mycket den 20:e. Kram.

2009-01-12 @ 22:40:12
URL: http://minsgabbe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0