10 juli

Sommarvädret har inte varit på topp de senaste dagarna. Bristen på regn är åtgärdad kan man säga. Dagar som dessa får man vara lite kreativ och det har bland annat pågått röjning i några glömda hörn hemma hos oss. Vi hittade då ett gammalt skolfoto som aldrig kommit i någon ram. Vet inte vilken årskurs det togs men det kanske någon tidigare klasskompis vet?

Nyckelringarna har tagit slut för tillfället men det kommer nya från Finland inom kort. Kul att så många visat intresse! Fortsätt gärna att beställa så skickar vi dem när vi fått nästa leverans.

Vi har även fått en film som visar Reino i arbete. Filmen har visats i finsk TV. Förhoppningsvis kan vi länka filmen hit till bloggen så småningom. Den är mycket sevärd och bilderna är så talande så språkproblemet är ett litet bekymmer. Man förstår innehållet ändå. Vi återkommer om detta.



Skolfoto på Marcus som vi hittade i en glömd vrå. Någon som vet vilken klass?




Kommentarer
Postat av: Christina

Nej, vet inte vilken klass, men hans blick var lika intensiv då som senare i sitt liv.

(Har halkat in på din/er blogg via en annan person)



Har läst allt ni har skrivit. Jag hoppas ni kan finna en mening att gå vidare med denna ofattbara förlust.

Varma hälsningar, Christina

2009-07-10 @ 16:58:03
Postat av: Ingrid

Hej Christina!

Hans varma blick kommer alltid att finnas kvar. Alltid.



Meningen i livet hittar vi bit för bit. En liten del varje dag. Det är nog så att man ställer om nivån på kraven efter en händelse som vår. Om det finns en liten, liten positiv händelse under en dag, så är det en bra dag. Och helt plötsligt har det blivit många små saker att glädjas åt. Konstigt nog.



//Ingrid

2009-07-10 @ 17:43:27
Postat av: Amanda LIndh

hmm, jag tror han gick kanske 1:an... jag sitter och tänker mycket om hur de går för er, hoppas ni hittar han snart, i skolan sitter man som förstelnad när dom kallar på alla lärare till aulan så tänker jag alltid har dom hittat marcus de är min första tanke.. tänker mycket på er! Kramar en gammal klass-kompis till Marcus!



P.S han va en riktig filosof! =)

2009-07-10 @ 19:05:39
URL: http://devizblogg.blogg.se/
Postat av: Amanda Johansson

Han hade på sig den där tröjan på skolkorten när vi gick på Snöbollen, i tvåan=)

2009-07-11 @ 16:38:23
Postat av: Ingrid

Tack tjejer! Jag förstod att ni hade koll på läget. Vi hade inget foto på hela klassen just det här läsåret men nu är ju mysteriet utrett :)

2009-07-11 @ 21:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0