Tack för alla bidrag till Marcus minnesfond!

I samband med vår gode vän och släkting Pers bortgång har det kommit generösa bidrag till Marcus minnesfond. Vi vill tacka alla er som lämnat ert bidrag och för det förtroende ni givit oss! Ett alldeles särskilt tack går till Eva, Erik och Olof som föreslagit detta.

Det arbete som står på tur för oss handlar om iskunskap, terrängfordon (skoter) och riktar sig framför allt mot ungdomar som vill ta förarbevis.

Det har kommit in ett antal bidrag utan avsändare. Ta gärna kontakt med familjen Stålfors om du glömt skriva ditt namn.


Ett vackert och värdigt avsked av människovännen Per den 27 augusti i Sankt Görans kyrka.

Tänd gärna ett ljus igen i vår ljusgrupp! Klicka på  Tänd ett ljus

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vad fint att ni engagerar er i is- och säkerhetsfrågor! Och vad bra att fonden fanns vid ett nytt sorgligt avsked i er släkt. Tråkig att läsa att den finska föreningen har upphört, betyder det att ni inte kunnat göra några nya sökningar i sommar? Kram Ylva

PS. nu har vi äntligen tagit kontakt med Febe i Kista och ska anmäla oss till Febedagen i oktober.

2010-08-29 @ 18:44:04
URL: http://minsgabbe.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Hej Ylva!

Det är tråkigt att Etsintavene inte har möjlighet att jobba vidare. De har betytt så mycket för så många människor som förlorat anhöriga i vatten. Det är lika mycket deras kunskaper om sökande som deras bemötande av människor i chock och sorg, som varit så värdefulla.

På något sätt är det lättare att hitta tillbaka till någon ny form av meningsfullhet då man arbetar med frågor som uppkommit genom olyckor och svåra förluster. Vår käre släkting som nu senast lämnade oss visade stort engagemang i det som hände vår Marcus och det känns fint deras vägar nu på något sätt knyts samman. De hade båda gillat.

Kanske åker vi till Febe-dagen i Kista och då hoppas jag vi träffas i verkliga livet.

Kram Ingrid

2010-08-29 @ 19:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0